Deel 9

Oké. Ik ben verliefd. Ik ben écht helemaal hoteldebotel verliefd op deze heerlijke, lieve, geweldige man.

De afgelopen paar dagen heeft hij me alleen maar in de watten gelegd. Alleen maar. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer dan genoeg te eten en te drinken kreeg en hij heeft een gigantische televisie in zijn slaapkamer neergezet, waar we samen de ene na de andere serie op hebben gekeken.

Als we keken, dan ging hij achter me zitten, met zijn benen wijd en dan lag ik met de achterkant van mijn hoofd op zijn borst, terwijl hij met zijn handen zachtjes over mijn armen kriebelde. Een heerlijk, ontspannen gevoel.

Meer dan eens ben ik in slaap gevallen tijdens dit tafereel en hij bleef dan muisstil zitten, om me maar niet wakker te maken. Zodra ik wakker werd, fluisterde hij in mijn oor hoe mooi ik wel niet was en hoe gelukkig hij is dat hij me heeft leren kennen.

We hebben wel gezoend, maar we zijn nog niet één stap verder gegaan. Niet één. Inmiddels begint me dit aardig de keel uit te hangen. Ik snak naar een hapje Joris. Al is het maar een klein hapje. Gewoon… even proeven. Maar helaas, hij houdt de boot af. Gisteren zei hij met zwoele stem dat hij niet kon wachten om me overal te zoenen. Ja, overal. Ik geloof dat mijn hartslag op dat moment verdubbelde en ik kreeg het spontaan bloedheet.

Helaas sprak hij vervolgens de ontzettende, a-sexy woorden: ‘Maar je moet eerst volledig hersteld zijn.’

Nou. Dat hielp niet echt kan ik je vertellen.

Op dit moment lig ik weer in zijn bed, in ons bed, althans zo voelt het inmiddels. Hij heeft vanavond, heel voorzichtig, het verband van mijn hoofd gehaald en ik kon eindelijk mijn blonde, inmiddels volledig ontplofte, krullen weer eens fatsoenlijk wassen onder de douche.

Ik heb online wat kleding en ondergoed besteld, omdat Bo nog steeds op vakantie is. Nou ja, ondergoed. Je begrijpt dat ik niet voor mijn standaard deze-zitten-lekker-en-zijn-niet-zo-duur strings en bh’s ben gegaan, maar voor écht mooie lingerie. Zwart en rood met kant, bruin met gouden details en nog wat simpele basissetjes, maar dan wel van een superzacht stofje. Heel uitnodigend om aan te raken, hoop ik.

Mijn telefoon is nog niet terug, helaas. Volgens Joris is er een ingewikkeld, technisch-achtig-iets mee aan de hand en duurt het wat langer om hem te maken. Ik heb mijn moeder wel even kort aan de telefoon gehad. Ze klonk ontzettend opgelucht dat ik belde en vroeg wel honderd keer of het goed met me ging. Ik heb haar op het hart gedrukt dat ze zich absoluut geen zorgen hoeft te maken en dat ik vast aan het einde van deze week weer thuis ben, zodat ze langs kan komen. Ik heb met Joris overlegd of ze niet in zijn huis op visite mocht komen, maar Joris vertelde me dat hij er erg veel moeite mee heeft om mensen toe te laten in zijn huis, tenzij hij ze volledig vertrouwt óf goed kent. Hij had er blosjes van op zijn wangen toen hij het me vertelde, alsof hij zich een beetje schaamde. Ik voelde me vereerd… Zo goed kende hij me nog niet, toen hij me aanbood dat ik bij hem mocht komen logeren. Hij vertrouwde mij toen dus al. Het was zo aandoenlijk, dat ik niet verder gevraagd heb. Ik zie mijn moeder over een paar dagen wel. We hebben elkaar in ieder geval een paar minuutjes aan de telefoon gehad.

‘Dag, knapperd,’ hoor ik ineens de stem van Joris naast me. Ik was zo in gedachten verzonken dat ik hem niet eens heb horen binnenkomen.  ‘Wil je nog wat te eten?’ vraagt hij lief.

‘Nee, dank je, ik zit helemaal vol,’ zeg ik, terwijl zijn aanblik me weer een klein beetje laat blozen. Ik kan er niets aan doen, elke keer als ik hem zie, krijg ik het warm en dat is ongetwijfeld aan me te zien. Ik weet dat het over een paar minuutjes wel weer wegzakt.

‘Hoe was je douche?’ vraagt hij. ‘Lekker zeker om je haar weer te kunnen wassen? Heb je wel voorzichtig gedaan?’ Ik zie zijn ogen richting mijn hoofdwond gaan, die al vrij goed genezen is.

‘Zeker, het is helemaal goed gegaan,’ zeg ik, terwijl ik de deken zogenaamd nonchalant een klein stukje naar beneden duw, waardoor mijn outfit zichtbaar wordt.

Naast de lingerie heb ik ook drie sexy nachthemdjes gekocht, van satijn. Ik draag nu een zwarte, die wat laag uitgesneden is, en ik weet dat deze mij een stuk mooier staat dan de belachelijke pyjama die ik de eerste dagen aangehad heb. Het totaalpakket heeft me dan ook een rib uit mijn lijf gekost, ik moet de laatste twee weken van deze maand op water en brood leven, denk ik, maar dat heb ik er op dit moment graag voor over.

Ik zie zijn ogen groter worden als hij naar me kijkt. Ha, dat is het gewenste resultaat.

‘Isabel…’ Ik zie hem slikken. ‘Heb je die… nieuw?’

Ik knik, terwijl ik het dekbed nog iets verder naar beneden trek, zodat het duidelijk wordt hoe mooi de stof over mijn best wel strakke buik valt.

‘Vind je hem mooi?’ vraag ik met zachte stem.

Joris knikt heftig. ‘Heel mooi,’ zegt hij zachtjes. ‘Maar niet voor nu, madam. Doe hem maar uit.’

Uit? Jeetje, kan dat niet wat romantischer? Verbluft kijk ik hem aan.

‘Ik bedoel dat je misschien even een shirt van mij aan moet doen, haal je maar niets in je hoofd.’ Hij schenkt me een sexy knipoog.

Niets in mijn hoofd halen? Hallo, kerel. Ik lig hier schoon en fris, geschoren van A tot Z én in een onwijs sexy negligé in je bed. Ga je me nou serieus afwijzen?

Nog steeds blijf ik hem stomverbaasd aankijken en zijn donkere ogen vangen mijn blik op.

‘Oh, meissie…’ zegt hij zachtjes, terwijl hij langzaam naar voren buigt, richting mijn gezicht.

Ik voel mijn ademhaling versnellen en er loopt een harde rilling over mijn rug. Ik duw onbewust mijn schouders iets naar beneden en open mijn mond een stukje.

‘Ik heb zin om vieze dingen met je te doen,’ fluistert hij, terwijl zijn mond dicht bij mijn oor komt.

Ja, ja. Oh, in godsnaam. Ja. Je mag alles met me doen, alles. Ik ben niet in staat om een woord uit te brengen als ik voel hoe hij zachtjes onder mijn oor kust. Ik sluit langzaam mijn ogen en geniet eventjes van het hemelse gevoel van zijn zachte lippen op mijn huid. Zijn mond gaat naar boven en zachtjes gaat hij met zijn lippen langs mijn oorlelletje. Ik voel de adrenaline door mijn lichaam razen en ik ga nog zwaarder ademen.

‘Maar helaas…’ fluistert hij dan. ‘Ik moet weg.’

Met een schok open ik mijn ogen en ik trek mijn hoofd, nog steeds een beetje beduusd, naar achteren.

‘Weg?’ fluister ik. Mijn stem klinkt wat schor en trilt een beetje.

‘Ja, sorry, schatje…’ zegt hij, terwijl hij weer rechtop gaat zitten.

‘Waar moet je dan naartoe?’ vraag ik geschokt. Alleen het idee al dat hij niet continue bij me is, zoals ik de afgelopen dagen gewend ben, geeft me een naar gevoel en ik moet mijn best doen om geen pruillip te trekken. Dat is allesbehalve sexy, heb ik in een tijdschrift gelezen.

‘Mijn werk belde net. Het is druk en er zijn drie mensen ziek. Ze vroegen of ik eventjes een paar uurtjes wilde komen werken,’ zegt hij. Ik hoor de tegenzin in zijn stem.

‘En dat ga je doen?’ vraag ik, nog steeds hopend dat hij bij me blijft.

‘Ja, ik wil mijn collega’s niet laten zitten,’ zegt hij zachtjes.

Het idee dat er straks tientallen wulpse meiden voor zijn neus staan, zorgt ervoor dat ik onmiddellijk een steen in mijn maag voel ontstaan.

‘Oh,’ fluister ik. Als die rotwijven hun handen maar thuishouden. Ik doe ze wat. Nou ja, als ik me weer wat beter voel dan.

‘Kijk niet zo sip,’ zegt hij zachtjes. ‘Maar trek wel wat anders aan, anders weet ik niet of ik mezelf wel kan bedwingen als ik straks terugkom…’

Mijn ogen schieten open en ik kijk hem onderzoekend aan.

‘Misschien wil ik wel helemaal niet dat je je handen thuishoudt…’ zeg ik zachtjes. Ik zie dat hij sneller begint te ademen. Yes, dit werkt.

‘Misschien wil ik wel heel graag dat je vingers op mij zijn, straks…’ fluister ik.

Ik zie zijn ogen wat groter worden en ik ga voor mezelf een gigantische drempel over door te zeggen: ‘Of in mij…’

Ik zie zijn ogen nog verder opengaan en zijn irissen worden zo mogelijk nog donkerder.

‘Jezus, Isabel,’ fluistert hij, terwijl hij met zijn gezicht weer dichterbij komt en zijn neus zachtjes tegen de mijne aandrukt. ‘Ik ga je straks helemaal opvreten…’ zegt hij dan.

Ik glimlach en ga snel en plagend met mijn tong over zijn lippen. ‘Daar houd ik je aan,’ zeg ik.

Hij geeft me een zachte, warme kus op mijn mond en ik voel de sexy Isabel steeds verder naar boven komen. Heel zachtjes pak ik met mijn tanden zijn onderlip vast en ik bijt er zachtjes in, voordat ik hem van me afdruk.

‘Goed, ik zie je straks,’ zeg ik.

‘Godver,’ mompelt hij, voordat hij opstaat. Hij werpt nog een laatste blik op mijn negligé en ik zie hem hard uitademen, terwijl hij zijn lippen een beetje tuit. ‘Tot straks, Isabel… In bed blijven jij.’

Dan draait hij zich om en loopt de deur uit.

Ik heb de neiging om mezelf een schouderklopje te geven. Dat heb ik toch maar mooi gefikst. Ik glimlach om mijn briljante actie en zodra ik de voordeur dicht hoor vallen, kom ik voorzichtig overeind. Alsof ik nu rustig in bed kan blijven liggen, alsjeblieft zeg. Ik ga op de rand van het bed zitten en voel dat ik wederom overvallen word door een vlaag van duizeligheid. Hoewel het niet meer zo erg is als de eerste dagen, is het nog zeker aanwezig. Ik blijf even zitten om mijn hoofd wat rust te geven en sta dan langzaam op.

Met kleine stapjes loop ik de gang op, richting de badkamer en ik bekijk mezelf in de immens grote spiegel. Mijn krullen beginnen wat op te drogen en vallen wonder boven wonder perfect in model. Mijn wangen zijn nog steeds een beetje rood en ik buig voorover om mijn huid goed te bekijken. Er is geen enkel puistje te ontdekken en ik maak een voorzichtig dansje. Yes! Deze avond kan echt niet meer stuk. Het zwarte satijn laat mijn lichaam mooier lijken dan dat het daadwerkelijk is en ik draai me even om, om de achterkant te bekijken.

Yep, dit ziet er duidelijk beter uit dan die pyjamabroek. Geen twijfel over mogelijk. Ik steek mijn armen in de lucht en controleer of ik bij het scheren van mijn oksels niet toevallig een haartje overgeslagen heb en ik knik tevreden. Perfect. Helemaal perfect.

Ik zie een geurtje op de wasbak staan en ik ruik er even aan. Joris heeft deze afgelopen week voor me gekocht, samen met wat andere toiletartikelen, en het ruikt heerlijk. Ik spuit een klein beetje op mijn polsen, in mijn hals en doe een tactisch pufje tussen mijn borsten. Ik til mijn kin iets op en probeer zelfverzekerd in de spiegel te kijken.

‘Hallo, Joris. Wat fijn dat je weer terug bent,’ oefen ik. ‘Zullen we een spelletje spelen?’

God, nee, straks denkt hij dat ik Twister wil gaan doen of zo.

‘Kom jij eens even hier,’ probeer ik dan, terwijl ik mezelf diep in mijn ogen aankijk. Het ziet er oprecht belachelijk uit en ik schiet bijna in de lach om mezelf. Jezus, Isabel. Serieus?

Ik haal even mijn schouders op en voel nog een duizeling opkomen. Als ik straks actie in de taxi wil, dan is het misschien verstandig als ik nog even een paar uurtjes slaap pak.

Langzaam loop ik terug naar de slaapkamer, waar ik de deur op een kiertje laat staan. Ik kruip in het enorme bed en nestel mijn hoofd in het kussen, terwijl ik de deken tot aan mijn kin optrek. Leuk om er zo sexy uit te zien, maar ook wel verrekte koud. Ik sluit mijn ogen en voordat ik het weet, glijd ik weg in een diepe, diepe slaap.


Wil je op de hoogte blijven?

 

Like mijn Facebookpagina (klik hier) of volg me op Instagram (klik hier)